Kewarganegaraan Saint Lucia - Ikatan Pamaréntah - Kulawarga - Kewarganegaraan Saint Lucia

Kewarganegaraan St Lucia - Ikatan Pamaréntah - Kulawarga

Reguler regane
$ 13,500.00
Harga jual
$ 13,500.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben
Tax included.

Kewarganegaraan Saint Lucia - Ikatan Pamaréntah - Kulawarga

Kewarganegaraan Saint Lucia - Ikatan Pamaréntah

Kewarganegaraan dening investasi bisa digawe liwat tuku obligasi Pemerintah non-kepentingan. Ikatan kasebut kudu didaftar lan tetep dadi jeneng pelamar sajrone wektu limang (5) taun wiwit tanggal kaping pisanan lan ora narik minat.

Sawise aplikasi kewarganegaraan kanthi investasi ing obligasi pemerintah wis disetujoni, minimal investasi ing ngisor iki dibutuhake:

  • Pelamar nglamar dhewe: US $ 500,000
  • Pelamar nglamar karo pasangan: US $ 535,000
  • Pelamar nglamar karo pasangan lan nganti rong (2) tanggungan kualifikasi liyane: US $ 550,000
  • Saben kualifikasi gumantung: US $ 25,000