Kewarganegaraan St Lucia - COVID RELIEF BOND - Tunggal

Kewarganegaraan St Lucia - COVID RELIEF BOND - Tunggal

Reguler regane
$ 12,000.00
Harga jual
$ 12,000.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben
Tax included.

CITIZENSHIP SAINT LUCIA - COVID -19 RELIEF BOND ST LUCIA

Jaminan Relief COVID-19: Investasi minimal AS $ 250,000

Gawean Cithakan Rampung Khusus COVID-19 khusus iki diwiwiti kanthi rata-rata USD 250,000 yaiku ikatan pamrentah sing ora duwe kepentingan sing ora dibayar biaya pelamar. Ikatan kasebut kudu didaftar lan tetep ing jeneng pelamar wiwit tanggal pisanan.
Pilihan ikatan iki kasedhiya kanggo wektu winates nganti 31 Desember 2020.
Ragad administratif AS $ 30,000 dibayar dening pelamar sapisan aplikasi kanggo kewarganegaraan
wis diwenehake.

KANGGO-COVID -19 BOND ST LUCIA

Ana sawise jumlah jaminan kualifikasi kanggo pilihan ikatan khusus iki kudu dibayar kayata:
  • Pemohon tunggal (5 taun nyekel ikatan): US $ 250,000
  • Pelamar nglamar nganggo 1 kualifikasi gumantung (6 taun nyekel ikatan): US $ 250,000
  • Pelamar nglamar nganti 4 tanggungan kualifikasi (7 taun pegatan taun): US $ 250,000
  • Pelamar nglamar nganti 4 tanggungan kualifikasi (5 taun pegatan taun): US $ 300,000
  • Saben kualifikasi tambahan gumantung karo pelamar sing ngetrapake nganti 4 tanggungan kualifikasi: US $ 15,000