Kewarganegaraan Saint Lucia - Proyèk perusahaan - Kulawarga - Kewarganegaraan Saint Lucia

Kewarganegaraan St Lucia - Proyèk perusahaan - Kulawarga

Reguler regane
$ 13,500.00
Harga jual
$ 13,500.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben
Tax included.

Kewarganegaraan Saint Lucia - Proyèk perusahaan - Kulawarga

Kewarganegaraan Saint Lucia - Proyèk perusahaan

Menteri Kabinet bakal nimbang proyek perusahaan bakal dilebokake ing dhaptar sing disetujoni kanggo Program Kewarganegaraan dening Program investasi.

Proyek perusahaan sing disetujoni dadi kategori sing amba (7):

  1. Restoran khusus
  2. Pelayaran lan marinas kapal pesiar
  3. Tanduran pangolahan agro
  4. Produk apotek
  5. Pelabuhan, jembatan, dalan lan dalan gedhe
  6. Institusi lan fasilitas riset
  7. Universitas luar negeri

Sawise disetujoni proyek perusahaan kasedhiya kanggo investasi kualifikasi saka pelamar kanggo kewarganegaraan kanthi investasi.

Sawise aplikasi kewarganegaraan kanthi investasi ing proyek perusahaan sing disetujoni wis disetujoni, minimal investasi ing ngisor iki dibutuhake:

Opsi 1 - Sing pelamar tunggal.

  • Investasi minimal AS $ 3,500,000

Opsi 2 - Luwih saka siji pelamar (joint venture).

  • Investasi minimal AS $ 6,000,000 karo saben pelamar sing nyumbang ora kurang saka AS $ 1,000,000