Kewarganegaraan Saint Lucia Sing Bisa Ngetokake

Kewarganegaraan Saint Lucia Sing Bisa Ngetokake

Sapa wae sing pengin ngirim aplikasi menyang Kewarganegaraan dening Program Investment kudu memenuhi kritéria minimal ing ngisor iki:

  • Paling ora umur 18 taun;
  • Wareg investasi kualifikasi minimal ing salah sawijining kategori ing ngisor iki -
    • Dana Ekonomi Nasional Saint Lucia;
    • Pangembangan Real Estate sing disetujoni;
    • Proyek Enterprise sing disetujoni; utawa
    • Tuku ikatan Pamrentah
  • Nyedhiyani rincian lan bukti investasi kualifikasi sing diusulake;
  • Wenehi mriksa latar mburi sregep lan tanggungan kualifikasi kanthi umur 16 taun;
  • Nyedhiyakake pambukaan lengkap lan terus terang babagan kabeh perkara sing ana gegayutan karo aplikasi kasebut; lan
  • Bayar pangolahan sing ora bisa dibalekake, kudu tekun lan biaya administratif.