Kewarganegaraan Projek Real Estate Saint Lucia

Kewarganegaraan Projek Real Estate Saint Lucia

Menteri Kabinet bakal nimbang proyek real estate supaya dilebokake ing dhaptar sing disetujoni kanggo Program Kewarganegaraan dening Program investasi. Proyek real estate sing disetujoni dadi rong kategori sing amba:

  1. Hotel lan resort merek mewah sing dhuwur
  2. Properti butik paling dhuwur

Sawise disetujoni, proyek real estate kasedhiya kanggo investasi kualifikasi saka pelamar kanggo kewarganegaraan kanthi investasi.

Kewarganegaraan Projek Real Estate Saint Lucia

Pelamar dibutuhake kanggo nindakake perjanjian tuku lan dodolan naleni kanggo investasi ing proyek real estate sing disetujoni. Investasi, sing padha karo rega tuku sing disepakati, dilebokake ing akun escrow sing ora bisa disetujoni sing dikelola bareng karo pangembang lan Kewarganegaraan dening Unit Pelaburan ing Saint Lucia.

Sawise aplikasi kewarganegaraan kanthi investasi ing proyek real estate wis disetujoni, investasi minimal ing ngisor iki dibutuhake:

  • Pelamar Utama: US $ 300,000