Kewarganegaraan Bon Pamaréntah Saint Lucia

Kewarganegaraan Bon Pamaréntah Saint Lucia

Kewarganegaraan dening investasi bisa digawe liwat tuku obligasi Pemerintah non-kepentingan. Ikatan kasebut kudu didaftar lan tetep dadi jeneng pelamar sajrone wektu limang (5) taun wiwit tanggal kaping pisanan lan ora narik minat.

Kewarganegaraan Bon Pamaréntah Saint Lucia

Sawise aplikasi kewarganegaraan kanthi investasi ing obligasi pemerintah wis disetujoni, minimal investasi ing ngisor iki dibutuhake:

  • Pelamar nglamar dhewe: US $ 500,000
  • Pelamar nglamar karo pasangan: US $ 535,000
  • Pelamar nglamar karo pasangan lan nganti rong (2) tanggungan kualifikasi liyane: US $ 550,000
  • Saben kualifikasi gumantung: US $ 25,000