Kasus Kita kanggo Kewarganegaraan Saint Lucia

Kasus kita kanggo Kewarganegaraan Saint Lucia

Ana akeh faktor sing kudu dipikirake nalika milih negara kanggo kewarganegaraan kanthi investasi. Kita digawe kewarganegaraan kanthi program investasi kanggo cocog karo cita-cita kabeh calon pelamar. Saka patang platform investasi unik, nganti target investor elit taunan, menyang keterlibatan budaya sing nggumunake, kita ngajak sampeyan seneng urip lan kemakmuran karo kita.

biaya
Biaya investasi ing Saint Lucia kanggo entuk kewarganegaraan wis disetel supaya padha karo program sing padha. Pelamar milih papat opsi sing kalebu jumlah investasi saka US $ 100,000 nganti US $ 3,500,000 kanggo pelamar siji. Pelamar uga samesthine mbayar biaya pangolahan lan administrasi sing ana gandhengane.

kacepetan
Aplikasi kanggo kewarganegaraan kanthi investasi ing Saint Lucia bakal diproses sajrone telung wulan saka aplikasi sing ditampa kanggo diproses dening Kewarganegaraan dening Unit Pelaburan.

Mobilitas
Ing taun 2019, warga Saint Lucian duwe akses visa gratis utawa visa nalika mlebu luwih saka satus patang puluh lima (145) negara lan wilayah, minangka peringkat saka Saint Lucian paspor kaping 31 ing donya miturut Indeks Henley Passport Index lan Laporan Mobilitas Global 2019.

Warga Saint Lucian bisa nyenengake akses menyang pirang-pirang negara kalebu ing Uni Eropa, bagean liyane Karibia lan Amerika Kidul.

Kualitas Urip
Saint Lucia nduwe kualitas urip sing dipandhegani karo sawetara papan ing jagad iki. Kita duwe tingkat angkara sing cukup murah, akses menyang fasilitas modern, layanan lan prasarana, restoran lan hotel kelas global lan real estate.

Pendhudhuk duwe pilihan urip luwih cedhak karo pusat pedunung utama utawa luwih cedhak karo desa sing luwih tenang supaya bisa urip sing luwih ijo. Perlu luwih saka siji jam kanggo lelungan saka sisih lor menyang sisih kidul pulo ing dina lalu lintas sing entheng, mula ora ana papan sing adoh banget.

Kita seneng suhu rata-rata ing antarane 77 ° F (25 ° C) lan 80 ° F (27 ° C) sajrone iklim tropis taun imbang kanthi angin perdagangan sisih lor-wetan. Umume udan umume mung sawetara menit sekaligus, yen ana pola cuaca sing dikenal sajrone muter.

Kesederhanaan
Sapa sing njaluk kewarganegaraan kanthi investasi ing Saint Lucia kudu nglakoni agen sah sing dilisensi. Dhaptar Priksa Dokumen SL1 wis kasedhiya kanggo saben pelamar. Dhaptar Priksa Dokumen kanthi rinci apa sing kudu diwenehake saben pelamar supaya aplikasi wis lengkap.