St Lucia - Entuk Bisnis

St Lucia - Entuk Bisnis

Saint Lucia saiki nyathet tangga kaping 77 saka 183 ekonomi ing Doing Business Report sing diterbitake dening Bank Dunia. Peringkat kasebut ndadekake kita kaping 8 sakabehe ing Amerika Latin lan Karibia lan kaping 2 ing Wilayah Karibia.

Kita wis rampung kanthi apik wiwit taun 2006 nalika Saint Lucia pisanan mlebu ing Laporan Bisnis Doing lan kabeh akun, kita ngarepake bisa tetep pangkat ing taun-taun bakal teka.