Dana Nasional Ekonomi Kewarganegaraan Saint Lucia

Kewarganegaraan Saint Lucia Nasional Dana

Dana Ekonomi Nasional Saint Lucia minangka dana khusus sing diadegake miturut bagean 33 Kewarganegaraan miturut Undhang-undhang Investasi kanthi tujuan kanggo nampa investasi dhuwit sing cocog kanggo mbiayai proyek disponsori pemerintah.

Menteri Keuangan dibutuhake saben taun finansial kanggo entuk persetujuan saka Parlemen kanggo alokasi dana kanggo tujuan sing ditemtokake.

Sawise aplikasi kewarganegaraan kanthi investasi ing Dana Ekonomi Nasional Saint Lucia wis disetujoni, minimal investasi ing ngisor iki dibutuhake:

  • Pemohon tunggal: US $ 100,000
  • Pelamar karo pasangan: US $ 140,000
  • Pelamar karo pasangan lan nganti rong tanggungan kualifikasi liyane: US $ 150,000
  • Saben gumantung kualifikasi tambahan, ing umur apa wae: US $ 25,000
  • Saben gumantung kualifikasi saliyane kulawarga papat (kulawarga kalebu pasangan): US $ 15,000

Kewarganegaraan Saint Lucia Nasional Dana

ADD-ING DEPENDEN PENTADBIRAN QULAIFYING

  • Bocah-bocah bocah sing anyar sing umur rolas wulan umur & ngisor: US $ 500
  • Garwa sawijining warga: US $ 35,000
  • Kualifikasi gumantung saka warga liya tinimbang pasangan: US $ 25,000